Tähtis on püüelda oma unistuste poole!

Monday, January 17, 2011

Tüütu aeg

Käes on Eestis jälle üks tüütu aeg, kus hommikust õhtuni ja õhtust hommikuni on nii tänavatel, lehtedes, televiisoris jne ainult valimistega seonduv. Poe ette parklasse on toodud suur valimisreklaam, mis hõlmab enda alla pool parklast. Igaüks lubab midagi - kes tugevat majandust, kes uusi töökohti, kes paremat haridust jne. Lubadusi võib ju anda, mis on aga reaalsus?.
Mina ise mõtlesin, et mina valiksin erakonna, kes ei tee selliseid totraid reklaame, ega kuluta lihtsalt raha, vaid toimiks järgnevalt: Kirjutaks lehes ühe artikli vm taolist, et nemad valimiste tarbeks endale reklaami ei tee, sest nad ei vaja seda, kuna on end kõikidele juba piisavalt tõestanud ning annetaksid raha, mis mõeldud valmisreklaamide peale.
On ju küll haiglatel vaja uusi aparaate, Vähiliit vajab abi, lastekodud, samuti loomad, vaesuses elavad pered jne jne. Eestis on palju neid, kes abi vajaksid!
Ja vot see erakond saaks minu käest kindla hääle, sest nad on end tõestanud ja näitavad sellega, et neile läheb tõesti korda Eesti elu-olu.
Mida arvate Teie sellest?

No comments: